>

Hi ha coses increïbles, i aquesta n’és una. Ens situem: Esquerra Unida i Alternativa està formada per una coalició de partits radicals: Partit dels comunistes de Catalunya, Partit Socialista Unificat de Catalunya Viu, Partit Obrer Revolucionari, Col·lectiu per una Esquerra Alternativa i Partit d’Acció Socialista de Catalunya).
Un total de 5 partits polítics. Sumem IC fan 6, i els verds són 7. Als 7 partits sumem ER i PSC-PSOE, i ens queden 9 partits governant el país, 5 dels quals apelen al marxisme i a la revolució i a nose quantes coses més. En Robert Bellaubí fa una reflexió similar a aquesta. S’ha de governar amb els peus a terra, però això no ho deu compartir en Montilla, quan ha posat a les mans de tots aquests reaccionaris la seguretat del nostre país. I si es governés bé, encara tindria sentit, però vist el silenci d’aquest govern, que EUiA hagi editat 5000 exemplars del pacte del Tripartit-2 és tot un enginy imaginatiu.

Des d’aquest satèlit del Tripartit-2, al·leguen l’edició per a justificar que cal donar a conèixer el text. Imaginatiu és poc, perquè si pretenen arribar als ja passats 6 Milions de catalanes i catalans amb només 5000 exemplars demostren tenir una capacitat d’entendre el país brutal. Allò que en diem “visió 0”. Tanmateix, millor que aquests radicals es dediquin a fer llibrets del Tripartit-2 i que s’allunyin dels comandaments de la seguretat d’aquest país, que prou feina té Montilla per atendre els greus problemes existents.

(Visited 8 time, 1 visit today)