>

En primer lloc, vull desitjar-vos un bon any nou tot esperant que aquestes festes hagin anat molt bé. Sempre és gratificant començar l’any nou amb bon peu tot i que sembla que Catalunya i Barcelona vagin enrere.

I van enrere perquè aquests dies els barcelonesos estan patint una vaga d’autobusos que sembla que no s’acabi de resoldre. Es parla d’una vaga indefinida, i mentrestant, qui paga els plats trencats del maltractament que TMB atorga als seus treballadors són les i els usuaris de l’autobus metropolità.

Però RENFE tampoc queda exempta del desgovern que Zapatero i Álvarez atorguen a Catalunya. Els retards a Rodalies segueixen reapareixent amb insistència. I aquí ningú es queixa i tothom aguanta a les seves cadires. Quina vergonya de governants que tenim! Quins ciutadans més conformistes que tenim! Però realment tenen dret a queixar-se aquells que han permès amb el seu vót que aquests mals governants ocupin les institucions? Espero respostes…

Sempre es diu que el nou any ha de servir per marcar-se objectius i horitzons a complir. I em sembla que el gran objectiu que hem d’aconseguir és refer el país trencat que els socialistes i els seus aliats han fet. Benvinguts al debat, benvinguts a l’any nou!

(Visited 22 time, 2 visit today)