>

MENYSPREU


Aquests dies el PSC-PSOE ha començat a negociar el pressupost municipal. Com és sabut per tothom, votar uns pressupostos sols no és estèticament bo per a ells ni per a Esplugues ja que entre altres consideracions, es transmet una sensació de soledat digna de menció. Per tant, hàbilment el govern municipal aquests dies intenta arrencar-nos el vót favorable a uns pressupostos que es presenten, si no hi ha canvis de darrera hora, com la continuïtat del que han vingut sent els pressupostos en els darrers anys. Tema delicat com aquest, suposa esforç de negociació.

Però ara perquè els interessa no presentar-se davant la nostra ciutadania havent votat sols els seus pressupostos, però bé és cert que fa unes setmanes, el mateix govern municipal va menysprear a la oposició quan va presentar públicament al barri de Can Vidalet les propostes de millora que arribaran amb la llei de barris.

Menyspreu que el PSC-PSOE ha fet en dos aspectes prou importants:

1.- Cap a la oposició, qui unitàriament vam donar suport al PSC-PSOE en una proposta de millora prou ambiciosa com ha de suposar l’execució de la llei de barris. No se’ns va convidar a l’acte quan vam estar al costat del govern en una decisió d’aquest tipus.

2.- Edició especial d’un fulletó annex al Pont d’Esplugues amb distribució exclusiva pel barri de Can Vidalet. Des de Convergència i Unió entenem que s’expliquin per escrit les millores pel barri, però la resta d’Esplugues mereix conèixer també què passarà en els propers mesos al barri.

No és just que el PSC-PSOE pretengui dividir Esplugues amb aquest tipus d’actituds que només generen malestar entre barris. És necessària la total integració de tots els barris i no que es sectorialitzi Can Vidalet amb aquest aspecte com si la resta de la ciutat no existís.

Cal seguir donant suport a les propostes de millora pel barri, però cal també que la política que es faci a Esplugues sigui per a tothom, ja que tots els barris contribueixen directament a les finances municipals i mereixen transparència econòmica i informativa que en aquest cas no s’ha tingut en compte. Semàfor vermell pel govern municipal.

Des de Convergència i Unió seguirem defensant un model de ciutat, amb les seves particularitats, i com a conjunt d’un tot. Creiem que no s’ha d’excloure ningú ni cap barri de la política de la nostra ciutat i amb aquesta actitud, el PSC-PSOE està jugant amb foc. Si es crema, s’ho haurà merescut; mala sort per a ells. Però el que no permetrem serà que la convivència de la nostra ciutadania es vegi mermada pel sectarisme que certes actituds ajuden a fomentar. Això sí que no perquè sortirem en defensa d’uns valors i d’una manera de fer, que Creiem que Esplugues mereix.


Roger Pons
Portaveu del G.M. de CiU


(Visited 18 time, 1 visit today)