Aquest matí a Sant Fruitós de Bages, els consells nacionals de CDC i d’UDC han designat l’Artur Mas com a candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya per Convergència i Unió.

És a partir d’avui quan comença una precampanya electoral que serà dura. Amb una presidència de la Generalitat que s’ha marcat, per primer cop en democràcia, per ser una presidència de submissió a Madrid, de tovesa interna dins del propi Govern i de manca de lideratge davant dels problemes socials, econòmics i nacionals que han marcat el Tripartit-2. Cal treure Catalunya de la crisi, de la incertesa i del sentiment de confusió que plana sobre la nació catalana. I la clau per enlairar Catalunya i per treure-la de la seva depressió es diu Artur Mas i Convergència i Unió.

Des d’Esplugues treballarem fort per contribuïr a la campanya electoral en positiu que farem també des de la nostra ciutat. Esplugues necessita també un canvi dins del Govern de Catalunya, i per això és clau que les coses canviïn ja i no permetem agonitzar més a Catalunya. Els pròxims mesos seran determinants.

(Visited 38 time, 1 visit today)