>

Acaben de trucar a casa de la Creu Roja. Sembla, pel que m’han dit, que estan fent una campanya de captació de socis a Esplugues. La noia s’ha entretingut gustosament explicant-me tot el que fa la Creu Roja. Com que m’interessava, l’he escoltada. Graciós que després de tota l’explicació em vingués a demanar suport econòmic. Més que graciós, diria que una actitud habitual de moltes ONG que pretenen arribar a autofinançar-se i no dependre així de les subvencions públiques. És bo aquest autofinançament perquè dóna independència política totalment sana per a una ONG. Total, que després de tot, he accedit a fer-me soci. No ho tenia pas en les meves intencions però tampoc no he sabut dir que no. M’ha explicat que rebré cada sis mesos una revisteta i d’aquí uns dies el carnet de soci. Doncs bé, si la meva modesta aportació econòmica pot ajudar a la seva causa, benvingut sigui.

(Visited 11 time, 1 visit today)