Finalment la campanya electoral ha arribat als carrers de la nostra ciutat. Aquesta matinada, a les 12 fèiem la tradicional penjada del primer cartell al plató publicitari que tenim assignat en totes les eleccions, a la Plaça Santa Magdalena just davant de l’Ajuntament.

Posteriorment ens hem organitzat en equips per tal de penjar les primeres pancartes que mostren la cara del nostre candidat, amb els dos eslògans de campanya, Pons X Esplugues i Preparats x governar.
La resta del dia l’hem viscut amb una tranquila arrencada fins al vespre, on sota la condició de regidors en funcions, la Lídia i jo hem assistit a la nit dels Premis Pont d’Esplugues que s’han dut a terme al qüestionat espai de La Baronda. Dels premis destacaré el premi d’honor, que hem otorgat al Banc d’Aliments d’Esplugues per la seva incondicional i ferma tasca social que està fent dia rere dia, i d’una manera especial en aquests moments de dura situació econòmica.
Després, el dia ha acabat a l’stand del Firesplugues, on hem acabat de fer els darrers retocs per tal de deixar-lo preparat per aquest cap de setmana.
(Visited 54 time, 1 visit today)