Aquesta tarda hem fet una passejada per diversos barris d’Esplugues amb en Felip Puig, conseller de l’Interior de la Generalitat. 

Hem començat a l’Ajuntament i hem anat passejant pel barri Centre agafant Àngel Guimerà fins Isidre Martí. Allà hem baixat fins la Rambla del Carme i carrer Rovellat, i ja després hem fet camí pel pont nou, barri de Can Clota i hem acabat a Can Vidalet on ens esperaven uns barroers militants socialistes i membres de la candidatura de la sra.Díaz, cridant consignes contra les pressumptes retallades del Govern.
Al llarg de tota la passejada, hem pogut visitar alguns comerços i hem parlat amb molta gent que se’ns ha acostat a saludar-nos. L’anècdota ha estat que una sra. ens ha dit que a mí sí que em coneixia, però que en Felip no sabia qui era. 
Quan hem arribat a Can Vidalet, una carpa amb militants ens esperava. Allà hem pogut xerrar amb veïns que ens han traslladat el seu profund desencís i desengany envers la política. Una desconfiança que els qui creiem en el servei públic hem d’intentar recuperar.
Però no tot ha estat negatiu, altres veïns al mateix Can Vidalet ens han donat suport i ens han animat a seguir treballant perquè el canvi a Esplugues sigui possible.
(Visited 36 time, 1 visit today)