Ahir dissabte va començar el dia brillant de sol, de llum, d’alegria, però al vespre la pluja va fer anul.lar els correfocs i la nit esotèrica previstos per llavors.

El matí de dissabte vaig assistir a la Fira del Comerç Just que es va fer a la Rambla del Carme, en ple cor del barri de La Plana. Allà els Atabalats ens van oferir una de les seves tradicionals timbalades, minuts abans que la rapsoda Isabel Lozano llegís el manifest de suport al comerç just.
Trist suport institucional a la causa. Regidors presents, jo, la regidora popular i una regidora socialista que no va tenir cap mania en seguir penjant del pit la xapeta electoral. Jo expressament vaig dur la insígnia de l’Ajuntament, perquè em semblava que calia donar el suport més institucional i no tan electoral. Una passejada pels barris Centre i Gall van acabar amb el matí de dissabte.
Per la tarda estava previst un festival de balls i el correfoc i la nit esotèrica, que tradicionalment es duu a terme al carrer de l’Església i carrer Montserrat, però la pluja, tal com dèia abans, va afectar aquestes activitats, el que només em va permetre sortir a comprar quelcom per sopar i prendre un cafè a Can Fíguls.
Diumenge pel matí vam tenir una carpa al barri Centre, a l’alçada de Can Tintoré. Força presència de gent que anava i tornava de la Parròquia de Santa Magdalena. I després vam fer un concert-vermut a la Miranda. 
El diumenge per la tarda va acabar assistint a l’entrega de premis dels Jocs Florals, que es va dur a terme a la biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, i on hi havia sobretot, molta gent coneguda del poble.
(Visited 52 time, 1 visit today)