Aquestes darreres setmanes he tingut força oblidat el bloc, però el cert és que entre terminis, configuració de llistes, reunions electorals, reunions municipals i de partit, la meva vida privada i la feina, tot plegat m’aporta cansament i poc temps per dedicar-hi.

Em sembla que el pitjor, especialment complir amb els terminis legals ja ha passat. La campanya la tenim bastant enllestida i ara sobretot caldrà centrar-nos en seguir al carrer, escoltant la gent i explicant el model de ciutat que volem, i la manera de fer política que tenim.
Hem de buscar de forma prioritària solucions als problemes de l’atur. Cal maximitzar l’acció municipal en aquest sentit. És el problema més important que tenim. I cal també, fer una aposta decidida per resoldre aquesta llosa, per reflotar el comerç, l’empresa d’Esplugues i els emprenedors que tinguin ganes d’arrencar els seus projectes. I cal sens dubte, anar en consonància amb les mesures que el Govern de la Generalitat està adoptant per reflotar l’economia. No ens servirà de res tenir un govern a Esplugues que es dediqui a tenir ben nets els parcs i jardins i que busqui la confrontació amb el Govern de la Generalitat (ja portem dos mesos que el PSC-PSOE presenta mocions per reclamar que el Govern faci o deixi de fer allò que ells no han fet mentre han manat).
En definitiva, les passades i les properes setmanes seguiran marcades per l’alta activitat. Això sí, intentaré mantenir una mica més al dia les frases d’aquest bloc.
(Visited 59 time, 1 visit today)