>

Dissabte es durà a terme la manifestació sota el lema “Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures” que convoca la Plataforma pel Dret de Decidir, i que compta amb el suport polític de Convegència, Unió, ER, ICV-EUiA, les CUP i partits polítics de Balears i del País Valencià.

És increïble el doble discurs que els partits del tripartit-2, en especial ER i ICV-EUiA duen a terme. Al Govern segueixen donant suport al PSC-PSOE, i al carrer van de “progres” i de defensors de la dignitat catalana. És que potser és compatible aquest doble discurs? Què han fet aquests partits des del Govern per arreglar la situació? Per què no han forçat al PSC-PSOE? No dèien que eren claus per la governabilitat de Catalunya? On està el plantar cara a la política sucursalista del PSC-PSOE? Tot es limita a una resolució del Parlament?

Montilla es va presentar a les eleccions estatals sota el lema “Si guanya Zapatero guanya Catalunya”. Ja hem vist que d’això res de res, i per a proves l’Estatut, el futur de l’aeroport o el caos de RENFE. Però almenys en aquest cas, els socialistes han estat coherents amb la seva línia política de prioritzar els interessos de Zapatero i del govern de l’Estat, en detriment dels interessos de Catalunya.

(Visited 11 time, 1 visit today)