Els equips de futbol catalans ja han arribat a la recta final d’aquesta temporada. Un FCBarcelona comandat pel Guardiola ha guanyat ja la Lliga i la Copa del Rei i resta a l’espera d’encadenar el triplet que li pugui suposar guanyar la Champions a Roma. El messies blaugrana ha deixat el seu llistó ben alt i el de l’equip també.

Per la seva banda Mauricio Pochettino s’ha convertit en l’altre gran messies del futbol català a l’haver aconseguit el miracle que cap seguidor blanc-i-blau hauria dit aquesta temporada que s’esdevindria: que l’Espanyol se salvés d’una zona de descens que presidia partit rere partit. Ara ja està matemàticament salvat. Un secret el de Pochettino, que estic segur que marcarà un punt i apart en la història d’aquest Espanyol.

Dos joves entrenadors que en les seves respectives realitats han aconseguit dos somnis que les dues aficions segur que aplaudeixen i agraeixen feliçment. Dos joves entrenadors que han fet molt bona feina al capdavant dels primers equips catalans de la lliga espanyola.

(Visited 32 time, 3 visit today)