Ahir parlava amb un simpatitzant i votant de CiU i em dèia “guanyareu les eleccions però no us heu de confiar”. La meva resposta va ser clara: nosaltres no ens confiarem però vosaltres tampoc. La meva resposta era molt clara i pretenia deixar clar que la feina no només la podem fer la gent de Convergència i Unió ja que arribem materialment on arribem, sinó que també ens han d’ajudar aquells simpatitzants, militants, amics i gent que creuen que el canvi és necessari a Catalunya i que confien en la nostra formació política com a eina vàlida per a tenir una governabilitat estable, serena, lleial al poble català i ambiciosa nacionalment parlant.

Que ens esforcem i ens esforçarem no hi ha dubte, ara bé, jo demano des d’aquí que tots els qui veuen necessària una renovació del Govern de la Generalitat, que se sumin a nosaltres, que ens acompanyin, que teixim complicitats pel bé del País, que ens comuniquem més, que visquem amb esperança la possibilitat de veure la llum al túnel del Tripartit-2, que la feina no és només dels quadres territorials del partit…

M’alegra no obstant, veure gent il·lusionada i amb ganes de treballar per un model diferent de País, però no ens podem adormir, no podem confiar-nos i menys, escoltar unes enquestes que cada cop posen més difícil la victòria d’en Mas atès el clima de confiança que es pot produïr entre els nostres votants. En qualsevol cas seguim aquí i seguirem esforçant-nos en plantejar les coses diferents a com s’estan fent ara, tant des d’Esplugues com des de la resta del País.

(Visited 38 time, 2 visit today)