Dimarts passat, la ciutat d’Esplugues va fer entrega de dues medalles d’or de la ciutat, una a la sra. Mª Rosa Campreciós, fundadora de l’entitat Casal dels Avis d’Esplugues (l’entitat que avui gestiona les dues residències Fèlix Llobet i els dos centres de dia), i l’altra al Banc dels Aliments, entitat que agrupa Càritas, la Creu Roja i l’Associació Cristiana d’Ajuda Social Vida i que reparteix tonelades d’aliments als conciutadans més vulnerables.Al ple va haver-hi unanimitat a favor de la sra. Campreciós, votació que va variar en el cas del Banc dels Aliments, candidatura per la qual vam votar tots els partits excepte els comunistes que van votar-hi en contra. Tot perquè es tracta d’una entitat que aglutina associacions cristianes, i és prou conegut per tothom, l’anticristianisme que predica aquesta gent.

Doncs molt malament, perquè amb la que està caient, reconèixer en forma de medalla l’esforç i la vocació de tants voluntaris que dónen un cop de ma a la causa a canvi de res, d’omplir el seu cor d’il·lusió per haver ajudat als demés, no es paga ni amb una medalla ni amb mil agraïments. I sobretot perquè els beneficiaris directes de l’acció del Banc dels Aliments són més de 1100 veïns i veïnes que poden tenir un plat a taula. Molt social aquesta actitud comunista de votar en contra. En fi…

Parlant de xifres, les dues residències i els centres de dia que gestiona l’avui fundació Casal dels Avis d’Esplugues dónen servei a més de 300 avis i àvies de la nostra ciutat. Una vocació bonica i digna de ser reconeguda.
Moltes felicitats!
(Visited 92 time, 4 visit today)