>

Fa uns dies a la bústia de l’Ajuntament vaig rebre un sobre de color taronja, molt llampant. A l’obrir-lo vaig trobar-me amb una invitació de la directora de l’Escola Bressol Pàtums i Memas que em convidava a assistir a la inauguració prevista per ahir a la tarda.

Així que ahir em vaig dirigir cap al barri de La Plana per a assistir a la inauguració d’aquest nou equipament escolar. Vam trobar-nos amb la Lídia i vam poder fer una visita per tota l’escola. Totes les aules noves, amb les seves tauletes petites i les cadiretes, fèien molt de goig. Tota una planta baixa dedicada a aules. A la part del terrat hi han habilitat un pati d’esbarjo amb aquell terra que és com mig de goma de diversos colors.

És molt meritori per part d’aquesta gent que hagin tingut la valentia, en un moment de crisi malgrat les permanents fugides d’estudi del govern de l’Estat per no dir-li crisi, d’impulsar un equipament escolar que per altra banda Esplugues necessita. Així que des d’aquí els felicito per la iniciativa i per la seva vocació de servei.

(Visited 35 time, 2 visit today)