Dissabte vinent dia 19 a l’Avenç, a partir de les 9:30 la gent de Convergència i Unió tenim una trobada important per al projecte polític que volem oferir a la ciutat d’Esplugues. Organitzarem una Jornada Preelectoral per tal d’oferir la possibilitat als nostres militants i simpatitzants la possibilitat de participar directament en l’elaboració del nostre programa de Govern i en la campanya electoral de les properes eleccions municipals.

Volem tenir un espai de trobada on puguem sentir la veu de la nostra gent, d’aquells veïns silenciosos que confien en el nostre model de País i de ciutat i que tenen ganes d’acostar-se a nosaltres i de fer-se partíceps del nostre model de ciutat implicant-s’hi directament.
Per participar-hi només cal que els interessats ens escriviu al correu electrònic a ciu@esplugues.cat principalment per tenir un control de les persones que hi participaran, i venir dissabte vinent a l’Avenç.

Com a candidat a l’alcaldia, he convidat personalment a tots els nostres militants i simpatitzants a la jornada perquè necessitem l’ajuda de tots per guanyar les properes eleccions. Junts haurem d’aconseguir tenir la clau de la governabilitat d’aquesta estimada ciutat.
(Visited 47 time, 2 visit today)