>

El company blocaire i també militant de la JNC Albert Puñet, popularment conegut com a Capità Tarragona, en el seu bloc em va emplaçar fa unes setmanes a fer aquesta Mêmê que he titulat “Mêmê de Reis”.

1. Quan temps portes com a blocaire?

El setembre de l’any passat va fer tres anys que vaig escriure el meu primer post al primer bloc que vaig tenir, llavors allotjat a Vilaweb.
2. Com vas saber l’existència dels blogs?
La primera persona que em va convidar a visitar el seu bloc quan encara no existia aquesta eufòria blocaire va ser un company i amic de Sant Feliu i històric de la catosfera: en Salva Grifell amb el seu Cat_alunya. Des de llavors que vaig ser conscient de l’existència dels blocs.

3.Digues 5 blogs que segueixes diàriament.
En visito vora 50 gràcies al Google Reader, molt pràctic per a llegir blocs i fotologs. Si no fos així, realment no podria. Però no només llegeixo blocs polítics (de militants de CDC i UDC, regidors i diputats de CiU) sinó que també com dic llegeixo fotologs i altres blocs que no són de temàtica política.

4. Ets lector anònim d’algun bloc?
Subscric la resposta de l’Albert: lector anònim si, comentarista anònim no. No em cauen especialment simpàtics els comentaristes anònims. Crec que en un clima de respecte tots podem opinar i divergir sobre diferents temàtiques i enriquir qualsevol debat.

5. Alguns autors que et generin especial simpatia.
Especial simpatia tots aquells que són tolerants i que motiven les seves crítiques. Qualsevol que sigui crític sense arguments o només pel seu propi fanatisme ja queda fora de la meva habitual lectura. De totes maneres m’agrada molt llegir les cròniques des de Madrid d’en Jordi Xuclà.

6. Amb quins 5 blocaires aniries de marxa?
Amb qui no aniria de marxa seria amb els blocaires socialistes. Són fanàtics i molt tancats en ells mateixos. Un mal costum que no crec que ajudi a fer de la xarxa un mitjà plural. De totes maneres, algun blociare socialista se’n salva.

7. Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual.
Una nit de bogeria sexual amb qualsevol blocaire convergent el dia que Esplugues tingui un alcalde de Convergència i Unió. Només ens falten 10 regidors per tenir majoria absoluta, jeje.

8. T’has enamorat mai d’algun blocaire?

Qui m’enamora no té encara bloc.

9. Estàs satisfet amb el teu bloc?
He anat canviant l’estètica del bloc i amb l’ajuda d’un altre històric blocaire, en Rubèn Novoa, hem anat donant un aire més modern a aquest bloc i he anat millorant-ne els recursos. Tanmateix, sí que estic satisfet perquè em permet plantejar els meus punts de vista sense limitacions i censures. Cosa que els mitjans majoritaris a la meva ciutat no m’ho permeten fer.

10. Escull entre 3 i 5 blocaires per a què facin aquest MêMê
Tot i no tenir la certesa de què el faran proposo:
· Rubèn Novoa
· Àlex Calmó
· Montse Quinyu
· Esteve Blanch
· Òscar Salcedo (si revifa el bloc)

(Visited 17 time, 1 visit today)