Des de fa setmanes que tant a twitter com a facebook, el regidor del PP d’Esplugues Marcos Sánchez s’està dedicant a criticar i a falsejar informació respecte a l’actuació que des del grup municipal de CiU vam tenir en el procés d’elaboració i aprovació del pressupost de la ciutat. És un constant llegir-li dir que vam donar suport als pressupostos, però sobretot amb un to foribundament crític, potser per enveja o simplement per la seva incapacitat d’haver pogut influïr en els mateixos. En qualsevol cas, nosaltres ens vam abstenir en la votació d’aquests pressupostos a canvi de diverses contrapartides que ja vaig explicar en el seu moment en aquest mateix bloc i al Pont d’Esplugues. Però una abstenció no és un vót a favor ni tampoc és una cogovernabilitat com vol donar a entendre aquest senyor.

Llàstima doncs, la obsessió d’aquest senyor que representa un partit a la deriva que no ha entès encara que els qui lideren i coordinen el govern municipal són els socialistes. El senyor Sánchez no recorda (o no vol recordar) que el seu partit durant el mandat passat (amb una majoria absoluta dels socialistes) va arribar a votar a favor dels pressupostos municipals a canvi de res. No com en el nostre cas.
Més valdria que aquest senyor als plens municipals es dediqués menys a criticar a Zapatero i es preocupés més a parlar de temes d’Esplugues. Un exemple el tenim en aquest darrer cap de setmana que no l’hem vist a cap dels diversos esdeveniments de la ciutat, això sí, el seu facebook és un autèntic aparador de fotografies del congrés del seu partit.
Espero doncs, que a partir d’ara aquest regidor amb aires de supremacia enfoqui els canons on toca i no cap al nostre model d’oposició, crítica quan toca (no com sempre que és el que ell encarna) però constructiu quan pot. La ciutat li estarà molt agraït.
(Visited 62 time, 1 visit today)