en veu alta

l'espai de reflexió d'en Roger Pons

“No em tracti d’imbècil”

“No em tracti d’imbècil” és el que li diria a Joan Puigcercós després de llegir el vaticini que aquest personatge ha fet per al 2010, com a any que posarà rumb a la independència de Catalunya.

Ara resulta que la via estatutària està esgotada però el que no està esgotat és mantenir i fer sobreviure un exministre espanyol al capdavant del Govern de Catalunya? Ara toca treballar descaradament per la independència dels Països Catalans? I què ha fet fins ara Esquerra Republicana?

Aquestes són algunes de les estupideses que Puigcercós ha dit a Balears amb motiu de la Diada de les Illes Balears. I dic estupideses perquè sostenir encara la bandereta de l’independentisme després de dos tripartits amb presidència socialista (una d’elles, l’actual, amb un exministre espanyol al capdavant) és pretendre tractar els catalans d’imbècils. I crec que va sent hora d’aturar aquestes riotes de Puigcercós i de la seva gent. Serà que l’ombra de Carretero plana fort sobre els republicans? S’estan posant nerviosos merescudament, queda clar.

(Visited 39 time, 3 visit today)

2 comentaris

  1. S&#39;apropen eleccions i de nou volen reeditar el vell disc de l&#39;equidistància. Un disc vell i ratllat que no té cap mena de credibilitat després de dos tripartits consecutius. I el que és més indignant que si el 3r és possible aritmèticament, serà una realitat l&#39;endemà de les eleccions.<br><br>Bon any!

  2. Totalment d&#39;acord. Si encara hi va haver gent que se&#39;ls va creure a les passades eleccions, molts d&#39;aquests votants (no tots) dubto que els vótin. Malauradament pel país, s&#39;ho han guanyat a pols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2019 en veu alta

Tema de Anders NorenAmunt ↑