>

Fa més d’un mes i mig que no actualitzava el bloc. No pas per manca de voluntat sinó per culpa d’una empresa de telecomunicacions dita Jazztel que va decidir apoderar-se del meu bucle d’accés a internet sense la meva autorització. Un dia em vaig llevar i era suposat client d’aquesta empresa sense jo haver-ho demanat. És evident comprendre els mals de cap que això m’ha generat i el fet que sense connexió, poca feina virtual he pogut fer. En qualsevol cas, aquí estic de nou, reactivant aquest bloc i centrant aquest primer comentari en l’ambient crispat que es viu aquests dies en la política estatal, fomentada per dirigents del Partido Popular, per “periodistes” de la cadena COPE, i per polítics del PSOE que no són capaços de sortir a defensar la dignitat de Catalunya davant aquesta amenaça constant, permanent i carregada d’enganys i de manca de rigorositat a la realitat social i política de Catalunya. Sembla mentida com pot arribar l’ésser humà, a ser tan cruel i tan animal, per prioritzar uns interessos electorals davant d’una convivència sana, flonja, respectuosa i cordial. Sovint sembla que recuperem l’empenta d’èpoques passades. Confiem en tot cas, en recuperar l’esperança per a que algun dia el seny s’imposi davant la irracionalitat. Bon Nadal.
(Visited 16 time, 2 visit today)