Aquest migdia un parell d’operaris estaven reposant les lletres que faltaven en la retolació de la Biblioteca Central Pare Miquel d’Esplugues. Fa molts mesos que falten algunes lletres però ningú fins avui s’havia preocupat de restaurar-les. Per què? Deixadesa i rutina irreconciliable després de 32 anys de governs monocolors.

Doncs han obert els ulls a tres mesos de les eleccions municipals i s’han afanyat a fer les millores necessàries per deixar la façana de l’equipament cultural ben identificada. Trist que això d’obrir els ulls sempre passi en períodes preelectorals, tot i que encara s’atreveixin a dir que aquesta millora no depèn d’ells sinó de la Diputació de Barcelona. És a dir, dues cares d’una mateixa moneda.

Van començar amb les presentacions dels plans de seguretat, de la dona, d’ensenyament… Han seguit amb la publicació d’un pamflet institucional a tot color on ens expliquen com serà el magnífic auditori i quins són la resta d’espais culturals de la ciutat, i ara segueixen per això.
No pot ser que governin a córre cuita i a cop de decret durant tres mesos, i la resta del temps tinguin guardada al calaix la sensibilitat i la percepció d’afrontar els problemes d’una altra manera.
Seguirà.
(Visited 82 time, 3 visit today)