>

Tots plegats ens estem començant a alarmar, començant per les diverses administracions públiques (em vull referir a Ajuntaments i Generalitat. N’excloc el govern de l’Estat perquè en aquest moment està en funcions fins que Zapatero presenti el nou gabinet) i acabant per la mateixa ciutadania que veiem que les restriccions d’aigüa en determinades zones del País estan a la cantonada.

Què hem fet malament per arribar a aquesta situació d’alarma? La premsa anuncia que els particulars no som els qui generem més despesa de l’aigua sinó que ho són agricultors i indústria, tot i que al mateix temps les restriccions arriben als usuaris de jardins i piscines privades. Les dessaladores que s’estan construïnt no han arribat a temps i els índex d’embassaments no superen el 21 % de les reserves.

Com afectarà al dia a dia aquesta situació? Veurem talls d’aigua aviat? Perjudicarà d’una manera especial a la gent gran i als pares de criatures petites? Serem capaços de consolidar una nova sensibilització envers l’aigua? Moltes preguntes i poques respostes per aquests moments.

Simplement espero que el Govern es posi en marxa perquè sembla que no tinguin clara quina és la solució. I mentrestant, la crisi segueix agreujant-se.

(Visited 9 time, 1 visit today)