>

El cas “De Juana Chaos” està arribant a uns extrems perillosos. Perillosos especialment per l’actitud de tensió i de violència moral que està executant el Partido Popular. Justifiquen tot en nom de “fer oposició”, i això no és. Ara els hi ha agafat la moda de fer manifestacions contra el President Zapatero. És evident que qualsevol té dret a manifestar-se pel que vulgui, però que un partit que ha de ser alternativa de govern es dediqui a convocar manifestacions “cada dia”, no aporta absolutament res al debat polític que hi ha d’haver entre les principals forces polítiques de l’Estat.
És més, crec que la manifestació és una eina per a expressar-se en supòsits de greuges forts contra alguna decisió, però no per dir públicament que estan en contra de la política antiterrorista de Rodríguez Zapatero. En aquest sentit, crec que el PSOE l’ha encertat decidint fer públics els beneficis penitenciaris i les excarcelacions de terroristes durants els governs d’Aznar. Aquesta doble moralitat del PP denota una manca d’ètica i d’escrúpuls polítics impropis d’un partit amb vocació de govern.
Si l’aliança de totes les forces polítiques representades a les Corts Espanyoles convoqués una manifestació en contra de la intolerància i la voluntat de crispació del PP, veuriem qui tindria el suport majoritari dels ciutadans de l’Estat. I tots plegats, comencem a estar bastant tips d’aquest PP intransigent i mancat d’escrúpols.
(Visited 7 time, 1 visit today)