Arran de la proclamació de l’Artur Mas com a candidat a la Presidència de la Generalitat, Convergència i Unió està liderant el moviment del canvi a la xarx@. Ha presentat aquests dies el portal Cativistes, un portal que pretén ser el punt de trobada a la xarx@ del catalanisme, un nou logotip que els representa il·lusió, empenta i suma i un nou portal anomenat Idees pel canvi que pretén aglutinar totes aquelles idees que CiU pot incorporar en el seu projecte de País per a les eleccions nacionals vinents.

No hi ha res més bonic i sa que presentar-se a unes eleccions amb la il·lusió de fer coses, de corregir errors passats, de creure que les millores executades faran efecte a un país trist i desanimat que demana un govern dinàmic i amb conviccions. Aquesta és la flama que Convergència i Unió té en aquests moments i que lidera l’Artur Mas.

Volem des dels municipis donar suport al canvi que Catalunya reclama, al canvi que volem impulsar també des del territori. Per això cal esforçar-nos en explicar la nostra alternativa. Si volem, podem. Però cal insistir, ser perseverants i sobretot no confiar-nos que les eleccions estan guanyades. Ara més que mai cal dir sí i quina millor manera que proposar idees per millorar el nostre País a través dels canals de comunicació que acabo d’explicar.

(Visited 59 time, 1 visit today)