>

M’hauria agradat arribar a avui diumenge dia 6 de gener, pensant que la cavalcada de la nostra vila va ser molt maca, la millor de totes les que he conegut mai. Però malauradament no és així, i això m’entristeix en un dia màgic com avui.

Van venir els Comediants i la banda de música Pare Manyanet, però a banda d’això faltaven moltes carrosses. Només els Pastorets havien fet una modesta carrossa i una altra empresa del poble. I res més. Trista la nostra nit màgica.

Amb tots els diners que s’ha gastat el PSC-PSOE en els comediants, no podrien haver subvencionat a les entitats per haver fet unes carrosses prou maques (com fèien anys enrere) i aconseguir tenir una cavalcada referent a la comarca? Amb quinze carrosses hagués hagut suficient, però les més de 150 entitats sembla que ni s’ho hagin plantejat. Total, el govern municipal prioritza els Comediants a les associacions de veïns i a les entitats.

Doncs sento divergir en aquest model de Reis. Jo hauria volgut una cavalcada com Déu mana i no una cavalcada trista (per no dir-ho d’una altra manera) on el que primaven eren els Comediants i res més. Esplugues mereixia una cavalcada de Reis digna, alegre, senyorial, elegant i participativa. I res d’això ha caracteritzat el passeig reial pels nostres carrers. Però bé, és el que té que governin els mateixos des de fa gairebé 30 anys, que quan les idees s’acaben la governabilitat ho acusa.

Feliç jornada de Reis.

(Visited 11 time, 1 visit today)