No conec en profunditat el contingut de la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa que impulsa el govern de Rajoy, però el que sí que sé, és que aquesta nova llei ha estat aprovada finalment amb els vóts únicament del PP ja que cap de la resta de forces polítiques hi han donat suport.
Que aquesta gent al·legui a què té una majoria absoluta per aprovar en solitari aquest tipus de llei, posa de manifest la criaturada en la que s’ha convertit la LOMCE i el govern que la sosté. Entre altres coses, perquè en un Estat seriós, no es jugaria amb l’educació de la seva ciutadania, però aquí arriben uns, canvien lleis, arriben els altres, i més del mateix, no permetent donar una estabilitat al sistema educatiu vigent.
Podran tenir les majories absolutes que vulguin, però el PP d’avui representa el 45% dels diputats que hi ha al Congrés. I si pensessin una mica amb el cap i amb la responsabilitat que tenen d’administrar l’Estat, s’ocuparien d’aprovar reformes en l’àmbit de l’ensenyament amb majories reforçades i no amb majories absolutes. Dues terceres parts dels diputats i dels partits amb representació servirien per aprovar lleis d’aquest tipus. Lleis fonamentals amb les que no s’ha de posar en joc el futur de la ciutadania.
(Visited 54 time, 1 visit today)