>

Aquest cop tornen els enganys del President del Govern espanyol amb el tema de la publicació de les balances fiscals. La promesa de Zapatero havia estat de publicar-les com a molt tard el 8 de juny, i a l’arribar a aquesta data no s’han publicat. De fet, ja ho va avançar el vicepresident econòmic del govern, Pedro Solves, fa alguns dies.

Però les preguntes són per què aquest personatge té aquest afany d’enganyar al poble català i per li encanta això d’anar posant pals a les rodes al normal desenvolupament de l’autogovern de Catalunya. Sempre es critica el PP pel seu anticatalanisme, però almenys els populars van de cara i en el seu discurs no van de bons per després anar “fotent-nos” per totes bandes, cosa que el PSOE de Zapatero i Chacón té aquesta permanent missió.

Després encara els voten per la por que guanyi el PP. Doncs les coses són més fàcils amb un govern espanyol i espanyolista que et ve de cara que no un govern espanyolista que fa jocs malabars que acaben en no res.

Actituds d’aquest tipus em motiven, al meu pesar, a creure que l’únic camí per acabar amb aquestes trifulques contra Catalunya és l’implantació d’unes estructures d’Estat per al meu país. El que alguns popularment coneixen com a independència.

(Visited 11 time, 1 visit today)