Ja no sé què més pensar després de la resolució que TSJC ha fet sobre la immersió lingüística de Catalunya. Uns diuen que dins de tot podria haver estat pitjor, altres que és un atac de primer nivell contra el català.

Però el que sí que sembla, és que entre uns i altres fan esforços contrarellotge perquè molts catalans que mai ens haviem considerat defensors de l’emancipació d’Espanya, cada cop siguem més propers a la mutació política que darrerament està experimentant el President Pujol.

Al final es tractarà d’engegar la paciència a rodar, perquè no hi ha cap mena de dret, que perquè tres famílies volen com a llengua vehicular de l’ensenyament públic en castellà, un País sencer hagi d’empassar-se el gripau.

Curiós també avui per TV3 sentir el senyor Ángel Escolano, advocat de les tres díscoles famílies. Curiós perquè a la meva època de facultat, aquest noi era militant de Nuevas Generaciones. Suposo que ara ja deu militar per edat al PP.

I la vella història torna a repetir-se. El que no aconsegueixen al Parlament ho persegueixen en la justícia. Us sona aquest capítol?

(Visited 86 time, 2 visit today)