Sóc dels qui li sembla molt bé que el Parlament hagi prohibit les corridas de toros pel seu vessant torturador, cruel i malvat contra el que es practica en aquests animals a la popularment coneguda Fiesta Nacional, un espectacle que, al marge de gustos sobre el toreig de l’animal, sempre acaba matant-lo a través d’una inalterable tortura que en alguns països com Portugal no es practica.
A mi em semblaria bé que es fessin aquests espectacles sempre que no es matés i molt menys es torturés al toro tal com es fa a l’Estat Espanyol. Una actitud promaltractament que no puc concèbrer en ple segle XXI, i que a més és totalment contrària a la protecció dels animals.
I de nou els catalans tornem a estar al punt de mira de l’Espanya anticatalanista atiada per les declaracions dels líders del PP, que ja han avisat que la iniciativa legislativa popular podria acabar en mans del “demòcrata” Tribunal Constitucional perquè els hi surt dels nassos i ja està. Aquesta gent del PP no té gaire sentit de la democràcia, perquè tot el que no els agrada, enlloc d’acatar el resultats de les votacions, ho deriven al TC, institució controlada per ells. 
Però i per què ningú no recorda que Canarias fa alguns anys que ja va prohibir els toros? Per què no interessa carregar gratuïtament contra l’arxipèlag? Potser perquè allà una de les forces més votades és el PP, i els diputats populars canaris estan a favor de la prohibició?
Actituds com aquesta fomenten la desafecció per la política, i contra això és difícil de lluitar mentre hi hagi responsables polítics que avalin aquesta desmembració del seny en la política.
(Visited 56 time, 3 visit today)