en veu alta

l'espai de reflexió d'en Roger Pons

Carta a la gent d’Esplugues

Benvolguts/des ciutadans/es,
M’adreço a vosaltres per a comunicar-vos que davant les discrepàncies en la forma d’entendre com hem de fer la política local, i en el ben entès que la política no ha de ser sinònim de mentides, ni de falta de respecte, ni menyspreu, ni curses professionals per aspiracions a càrrecs, ni res de tot això, i com que mai he compartit aquesta manera de fer, i com tots els qui em coneixeu sabeu que m’he caracteritzat per dir les coses que penso a la cara de qui ha calgut, ha arribat el punt de dir prou a una actitud que em sembla del tot inadequada en el que ha de ser l’acció de qualsevol servidor públic, i prioritzar la meva dignitat enfront contrapropostes lletges i poc ètiques que se m’han arribat a fer.

Ahir per la tarda presentava una instància demanant que a partir de l’1 de novembre de 2013 deixés de ser portaveu de CiU i deixés també de formar part del grup municipal, ja que continuo pensant que les formes són primordials en política, i l’interès de la ciutat ha de regir qualsevol acció política. I seguint en aquest grup municipal aquests principis no els podria haver dut a terme dignament. Però els fets són ràpids i amb avui mateix ja han efectuat el canvi de portaveu a l’Ajuntament sense respectar ni tan sols la data de la meva dimissió.

No em sap greu acabar així la meva tasca al capdavant de CiU, em sap greu que la política sigui víctima de gent que viu d’ella i no de gent que viu per a ella. Vull remarcar-ho. I davanta la discrepància el millor és mantenir-me fidel als meus principis i deixar pas a altra gent amb pensaments diferents.

Em semblava oportú que sabessiu de primera ma aquesta decisió, i per això us n’he volgut informar. Segueixo estant, i ara més que mai, a disposició d’Esplugues i de Catalunya, sense els interessos professionals de la política que s’han acabat imposant.
Una salutació ben cordial,
Roger Pons

Regidor de CiU

Esplugues de Llobregat, 23 d’octubre de 2013

(Visited 102 time, 6 visit today)

3 comentaris

  1. Ànims Roger! El país necessita gent íntegra com tu. Una abraçada. Xavier Ruiz de Loizaga.

  2. Anims, a tots els que en fet politica per al nostre poble ens ha passat el mateix, els trepas no tenan fronteras.<br />Esplugenc al Pirineu

  3. Sempre estaras indirectament al partit, necessiten gent amb la teva ampla visió en política i administració local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2019 en veu alta

Tema de Anders NorenAmunt ↑