Primerament volia dedicar aquestes línies a agraïr a totes aquelles ciutadanes i ciutadans el suport i la confiança que ens van otorgar el passat 22 de maig a les eleccions municipals.

Unes eleccions on la nostra força política recupera el 3r.regidor 12 anys després de perdre’l i remuntem la nostra posició dins del consistori, passant de ser la 4ª força política a ser la 3ª.
Vull agraïr també les nombroses mostres de suport que pels carrers d’Esplugues hem estat rebent, i també agraïr la paciència i la predisposició que tots vostès han tingut en voler parlar amb nosaltres, en voler-nos escoltar, i en voler conèixer el projecte polític que tenim per la nostra ciutat.
Som l’Albert Comellas, la Lídia Morera i jo mateix, en Roger Pons, els veïns d’Esplugues que vostès ens han encarregat que els representem en aquesta casa, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Tenim un encàrrec i no un càrrec. Ho tenim molt clar.
Ja des d’aquest primer moment tornem a posar-nos novament a la seva disposició per atendre’ls i ajudar-los en la mesura de les nostres possibilitats pels canals habituals, entre ells l’exitós i pioner correu electrònic elpont@rogerpons.cat que vam habilitar mesos enrere per tractar en aquesta tribuna temes que els preocupin, o bé el recent estrenat facebook http://f.rogerpons.cat
Únicament em queda demanar-los per acabar, que siguin crítics amb nosaltres, que quan ens vegin pel carrer o si prefereixen per altres mitjans, ens expliquin allò que els ha agradat de la nostra acció política, però també allò que no vegin clar o directament el que no els hagi agradat. Només amb l’esperit constructiu i amb la força de la gent serem capaços, des de l’humilitat, de servir aquesta ciutat amb totes les ganes que tenim.
Moltes gràcies.
Article publicat al Pont d’Esplugues de juny de 2011
(Visited 30 time, 1 visit today)