Artur Mas aquest mateix matí culminarà el procés d’investidura com a 129è President de la Generalitat de Catalunya. Des que el Parlament de Catalunya el va escollir President, la premsa ha especulat dia sí dia també sobre els noms dels futurs consellers del govern Mas. Suposo que això forma part del procés d’alimentació que genera interès per vendre i per competir fins i tot entre els mitjans de comunicació.

Però al marge d’aquest fet més anecdòtic, el que està generant més interès són els noms dels consellers independents que ajudaran a Mas a completar el Govern de la Generalitat. La fidelitat d’en Mas a una idea que va proclamar als quatre vents durant la campanya electoral i que ja s’està perfilant amb noms concrets.
I amb la dificultat afegida que suposa el compromís que professionals d’un determinat sector vulguin contribuïr a la causa pública, havent de guanyar un sou bastant més baix que a l’empresa privada, i amb el desgast que suposa estar a la primera línia de la política.
En qualsevol cas, amb insistència i amb perseverança el President Mas ens presentarà el seu equip, l’equip dels millors disponibles com deia l’editorial d’un diari, per dur Catalunya a un estadi millor malgrat els 40.000 milions de dèficit que hereda el nou Executiu.
(Visited 74 time, 2 visit today)