Aquest cap de setmana hi ha hagut festes de barri, concretament al barri del Gall. Amb l’estiu, la gent s’anima a fer activitats al carrer, i ara més que mai, s’agraeix la presència d’orquestres i activitats que distreuen als veïns de la calor i de la situació en la que ens trobem.
El pregó sembla que va recaure en la presidenta d’una associació cultural d’Esplugues, militant del PSC-PSOE i persona que treballa a l’Ajuntament d’Esplugues. Coses casuals d’aquesta ciutat que qui hi ha al capdavant de l’associació de veïns del barri Gall també són militants socialistes a qui l’Ajuntament els dóna encàrrecs laborals. Són d’aquelles situacions conegudes com políticament incorrectes i que pocs s’atreveixen a explicar sense embuts.
Em sembla que en moments de festa major, en moments de distensió i d’alegria que han de presidir aquest tipus d’esdeveniments, aquest ranci partidisme hauria de deixar-se de banda, i caldria buscar gent del barri que fés de pregonera. Crec que seria el lògic, ja que per això és la festa del barri!
En qualsevol cas em consta que no hi va haver cap situació crítica ni cap contratemps, i que orquestra, pregó, balls de saló, bar, sopar… tot va acabar bé. Enhorabona veïns.
(Visited 60 time, 1 visit today)