Aquests dies els nostres conciutadans s’han volcat cap a nosaltres, la gent de Convergència i Unió d’Esplugues, per a felicitar-nos pels resultats electorals. Gent que ens ha aturat pel carrer, que ens ha deixat missatges al contestador de la nostra seu, trucades d’alguns militants la nit electoral, correus electrònics il·lusionants, sms als nostres mòbils… fins i tot alguns regidors i exregidors d’Esplugues que ens van felicitar a títol personal.
I parlant de felicitacions, la nit electoral tres van ser les forces polítiques d’Esplugues que ens van felicitar. El primer de tots en trucar-me va ser en Luis Ortega del PP, seguit d’una trucada de l’Enric Giner (portaveu del PSC-PSOE) i sms de l’alcadessa Pilar Díaz. La darrera trucada que vaig rebre fou d’en Jordi Figueras d’ERC. Agraïr-los des d’aquí el gest de la felicitació, tal com sempre hem fet nosaltres en comissis on els altres han guanyat altres eleccions.
La il·lusió del canvi encara deixa petjada dies després dels resultats electorals obtinguts per la federació nacionalista. És hora de treballar de valent per aixecar el País i sobretot ara ja també, per issar les veles i portar Esplugues rumb cap a l’horitzó del canvi. En parlaré més els propers dies.
(Visited 65 time, 3 visit today)