Més de 140 persones van deixar-se caure per la cantada d’havaneres que ahir per la tarda vam organitzar al Parc Pou d’en Fèlix. La rotació de gent va ser força constant sobretot pel fred que feia, però la nostra gent va combatre el fred d’ahir escoltant un gratificant concert de música i va superar-lo amb escreix.
Tenint en compte que el PSC-PSOE havia contraprogramat un acte a la mateixa hora, i que l’Associació de Veïns del barri Centre també tenia una xerrada sobre l’alzeimer, aconseguir aquesta participació és tot un èxit. Suposo que el rom cremat també hi va contribuïr, com em deia amistosament un assistent al concert.
En qualsevol cas, vam poder compartir amb el vicepresident del Parlament i secretari executiu de Territori de Convergència Lluis Corominas el concert. Per cert, aprofito l’avinentesa per agraïr a tots els assistents la seva presència a l’acte i la col·laboració desinteressada dels qui es van quedar al final ajudant-nos a recollir cadires. Com no, agraïr també a en Lluís que ens hagués volgut acompanyar.

Podeu veure el reportatge d’Esplugues TV clicant aquí.

(Visited 42 time, 1 visit today)