Des del primer dia m’ha semblat de molt mal gust l’afany de la direcció socialista de treure’s del damunt l’actual alcalde de Barcelona Jordi Hereu, tan sols per “salvar” unes enquestes molt desfavorables quan el que crec que caldria fer seria que la direcció defensés a mort la gestió del seu alcalde; per cert, sent Hereu l’alcalde de la ciutat més important controlada pels socialistes. I aquest debat hauria de ser al marge de colors polítics.

Però els mètodes Zaragoza són sobradament coneguts (recordo quan es van passar per l’entrecuix la pressumpció d’innocència d’en Bartu Muñoz exalcalde de Santa Coloma de Gramanet) com per entendre aquesta maniobra de traïció política cap a l’actual mandatari municipal. És que l’Hereu encara és alcalde, no està pas a l’oposició! I voler-lo canviar és una derrota abans de començar.

Veient Tura i el seu justet discurs sobre Barcelona em vé al cap la precipitació de Carretero en fundar Reagrupament. No està Tura caient en la mateixa precipitació que l’exconseller republicà? No seria millor esperar a què Hereu perdi les eleccions? O postular-se com a líder del grup parlamentari socialista? És que no es conforma amb la secretaria del Parlament la sra.Tura?
En qualsevol cas el que trobo flagrant és l’ús (o abús) dels platós de Barcelona Televisió per a fer un debat que no deixa de ser un “problema” privat del PSC-PSOE i de la seva militància. Dit en altres paraules, la resta de votants de la ciutat de Barcelona havien d’empassar-se el debat dels candidats socialistes a primàries a la televisió pagada per tots? Una maniobra lletja de la direcció de BTV. 
(Visited 85 time, 1 visit today)