És curiós com Joan Saura s’ha llençat de forma directa i sense contemplacions contra el Govern francès, per demanar explicacions sobre l’error comès per la Gerndarmerie amb els bombers catalans confosos per pressumptes etarres.

És poc menys que vergonyós i humiliant pel nostre País tenir individuus com aquests al capdavant del Govern i al capdavant de la seguretat de Catalunya. Pretendre aprofitar-se del gran error comès per França per distreure l’atenció de la seva nefasta gestió (recordem les pallisses a la Comissaria de Les Corts dels Mossos, els abusos dels antiavalots, el gelant cas dels incendis d’Horta de Sant Joan, la darrera nevada…) és una actitud impròpia d’aquells governants que han de donar la cara i agafar el toro per les banyes.

Ja fa dies, setmanes i fins i tot mesos que Saura hauria d’haver dimitat per dignitat política. Ell i el seu subordinat Joan Boada, un dels ullals dels governs del President Pujol, i ma dreta de Saura en les constants pífies del Departament d’Interior. El remei? Desviar les mirades contra França. Enhorabona.

(Visited 56 time, 1 visit today)