>

Cert és que el final de la campanya, per feina i per poc temps, no he pogut escriure tant com hauria desitjat al bloc. I és avui quan disposant d’una estoneta aprofito per analitzar els resultats de les eleccions municipals a Esplugues. Uns resultats que m’han produït una doble sensació, un doble sentiment.

Per una banda, la il·lusió de veure com hem consolidat el segon regidor, que passa del lloc 18 al 2003 al 15è lloc enguany. Sens dubte això suposa una consolidació d’aquest regidor sobre la base electoral. Però no només això, sinó que pugem gairebé un punt en la intenció de vot, el que representa un increment d’un 8 % sobre el percentatge de vot de fa quatre anys. Tot un èxit després que al llarg d’aquest mandat gent com en Francesc Cubells o Joan Torras abandonessin el grup municipal i produïssin uns forçats relleus generacionals que no només han donat estabilitat al grup, sinó que han consolidat la feina feta. Aprofito aquestes línies, per agraïr a tot l’equip electoral l’esforç d’aquests dies.

Ara bé, no tot és alegria, ja que els socialistes han revalidat la majoria absoluta. Una majoria absoluta que ha fet molt mal en determinats projectes i que tinc la certesa que intoxicarà encara més la pluralitat d’Esplugues. Molts pensaments tinc al cap i que en els propers mesos aniré desenvolupant.
(Visited 6 time, 1 visit today)