Ahir va ser durant tot el dia Sant Jordi. Malgrat l’amenaça de pluja, un any més la federació nacionalista va ser partícep d’aquesta gran festa del catalanisme a través de la tradicional Fira del Llibre i la Rosa que es duu a terme a la Plaça Santa Magdalena.

Vaig apreciar menys gent que altres anys, però suposo que el fet que la festivitat caigués en divendres va influïr d’alguna manera en el volum de gent que va acostar-se a la fira. En qualsevol cas, tot va anar bé i no va ploure, així que podem donar per feliçment conclosa la festa.

Per altra banda, a nivell institucional Sant Jordi va veure’s malauradament marcat per un espinós tema d’actualitat: l’amenaça del Tribunal Constitucional d’emetre una sentència que retalli el contingut de l’Estatut de Catalunya. Un recurs, valgui la pena recordar-ho, presentat pel Partido Popular, sovint tan amic dels catalans i de Catalunya. En fi, esperem que el proper Govern de Catalunya tingui més valentia per defensar els nostres drets com a poble i nació que som.
(Visited 27 time, 1 visit today)