>

Després de les eleccions algunes persones m’han fet arribar les seves valoracions del per què el PSC-PSOE ha aconseguit revalidar la majoria absoluta.

La primera opinió que vaig rebre, va ser d’una persona que va remarcar que les darreres accions de la Plataforma contra el Pla Caufec havien estat decisives per victimitzar-los i així remuntar a darrera hora tot canalitzant el victimisme dels activistes, d’estar penjats quatre dies dels edificis Simbol.

Altres persones em van manifestar la preocupació per la quantitat de diners que s’han gastat com a partit, que segons els càlculs de la gent, tots superen els 40.000.000 de ptes. Els constants regals que han donat, l’infecció de banderoles que han fet, la quantitat de tanques de les grans apunten a aquesta mòdica xifa.

Més gent encara, s’ha sumat a la tesis que les campanyes institucionals que han fet des que aquesta senyora és alcaldessa han ajudat molt a vendre una imatge falsejada d’aquesta senyora. Valgui la pena recordar els més de 100.000.000 de ptes que hem pogut fiscalitzar, en campanyes institucionals des del mes de gener.

Suposo que tot plegat ha ajudat a contenir la fuga de vot socialista, però el que sí que està clar, i aquí sí que vull mostrar-me convençut, és que els mateixos partits de la oposició han contribuït a crear una falsa eufòria entre la gent, de què la majoria absoluta semblava que estigués ja vençuda. I me n’he cansat d’advertir-ho durant la campanya electoral, però evidentment, sols no ho hem aconseguit.
Encara tenim quatre anys per batre la majoria absoluta, però sobre la base d’un treball sense falses espectatives, evidentment…
(Visited 15 time, 2 visit today)