Benvolguda conciutadania,

Deu anys després d’haver començat una bonica història de servei públic a la nostra ciutat, ha arribat el moment d’acomiadar-me de l’honorable representació institucional que m’heu atorgat agraïnt-vos la confiança que heu dipositat en mi durant tots aquests anys perquè us representés.

Com en tot projecte, aquests anys no han estat exempts de moments difícils, d’altres més dolços i d’altres on l’entesa i el pacte han estat presents a fi d’intentar fer avançar la nostra ciutat amb la màxima lleialtat a tots vosaltres. Majories absolutes i governs en minoria que han donat marge per a molts moments, alguns amb més encerts i altres amb errors pels que em disculpo des d’aquí.

Ha estat un veritable honor haver tingut l’oportunitat de ser regidor de la ciutat d’Esplugues, però en aquests moments tinc altres prioritats personals que vull avantposar a la política.
Espero que els nous regidors visquin amb la passió i amb la honestedat que jo he intentat viure la política local durant tot aquest temps, especialment en un moment on més que mai la credibilitat dels polítics està excessivament qüestionada.

No vull acabar, sense agraïr especialment l’incondicional suport de la meva família durant tots aquests anys de dedicació.

Una afectuosa salutació,

 

Roger Pons
Regidor

Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

(Visited 151 time, 2 visit today)