Amb motiu de les eleccions andaluses, decideixo fer un cop d’ull al microsite de Podemos Andalucía per saber qui és el candidat o candidata a la Junta i em surt el web amb una gran foto ocupant tota la pàgina, de Teresa Rodríguez-Rubio, la candidata per Cádiz. No em costa gaire esbrinar que a les darreres eleccions europees entre els 5 eurodiputats de Podemos, sortia escollida la mateixa Rodríguez-Rubio.

La pregunta que em faig és saber per què aquesta senyora no ha renunciat a ser eurodiputada sabent que a menys de 30 dies hi ha les eleccions andaluses i ella aparenta liderar la proposta neocomunista. O és que plegarà quan tingui l’acta de diputada al Parlament Andalús? I fins llavors mantenir-se d’eurodiputada és ètic? És raonable? És just pels qui la van votar perquè s’ocupés de temes europeus? És just pels contribuents que amb els impostos li paguem el sou?

Sembla que Podemos ha aconseguit tacar aquestes eleccions andaluses amb la seva pròpia “casta”, aquella que s’aferra a les institucions i no dóna lloc a fer les coses amb la dedicació que tan habitualment critiquen als polítics tradicionals. Uns bons preliminars per la candidatura de l’eurodiputat Pablo Iglesias, indubtablement.

(Visited 38 time, 1 visit today)